Betul2534 Doğumdan sonra 20 kilo aniden veren varmı 60 kiloyla Doğuma girdim suan 40 kiloyum 3 ayda verdim
Organikumos Betul2534 doğuma kadar 30 kilo alıp doğumdan sonra anca 15 ini verip sonra 5 ini geri alan ben bu yazdıklarını hiç beğenmedim.
Havva__ 72 kiloyla doguma gittim 54 kiloyum zaten zayof biriydim hep kiloda alamıyorum dunyalari yememe ragmen
Organikumos Betul2534 kız tövbe de sana şu şarkıyı mırıldanmak istedim “yerimde olmak istemezdin düşün nasıl üzüldüğümüüü içim kan ağlıyorken herkese mutlu gibi göründüğümüüü” 😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Betul2534 Allahım nasip et yarabbim Bol abur cunur yiyin gece yatmadan tost yapın falan
Betul2534 MiracAlpinveUmutunAnnesi makarna yaptım az önce 2 tabak yedim bebe bisküvisi yiyorum sütle 😂😂😂😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Betul2534 Ay tövbeler olsun ben bu posttan gidiyorum durduk yere kilo alıcam zira mutfak kapısının önünden geçerken bile kilo alıyorum😆
Juliet2021 Betul2534 içinin rahat etmesi için bir doktora görün istersen. Herkesin bünyesi farklı ben emzirdiğim için kilolar gittiğini düşündüm. Geçmiş olsun içini ferah tut