2bebe1ana Kızlar bı çocuğum 2 yaş sendromu diğeri 4. Ay sendorumu ne yapacam ben delirmek üzereyim küçüğü hiç durmuyor hep ağlıyor emmek istemiyor uyku gram yok 😢😢😢
Morfrenk 2bebe1ana nasıl bir teselli verilir bilemedim ki, hoş teselli de ne işine yararsa.. Allah yardımcın olsun 🌼
2bebe1ana Morfrenk ya ben gördüm de bu kadarını görmedim ya nasıl ağlıyor içim parçalanıyor ne yapsam susmuyor ayakta elde kucakta sadece ağlıyor sagolun
turkerg Biz de 5aylik olduk ama 4ay atagi bitmedi. Allah sana kolaylik versin. Annen kayinvaliden kardesim vs varsa birmac gunlugunr cagir istersen en azindan biraz dinlenir uyursun yada islerini halledersin
2bebe1ana turkerg tahmin edebiliyorum ne kadar süreceğini ama çok yoruldum k.validem yanımda kadincagiz ne yapsa boş benle bile durmuyor
Morfrenk 2bebe1ana her bebeğin huyu farklı işte. Al benden de o kadar benimkide öyleydi. Havalarda ısındı dışarıyı seviyorsa bebek arabasını falan 2 3 saat dışarı çıkar istersen günlük.
2bebe1ana Morfrenk maalesef normalde en erken buralar ısınır kaç gündür kıştan beter soğuk var dışarıda çıkarmıyorum soguktan
Morfrenk 2bebe1ana aynen izmirde öyle Bi sıcak Bi fırtına kopuyo sanki. Arkadaşın dediği gibi Bi büyüğünden yardım iste en azından 2 yaşında olanı onlar oyalar sen ufağa bakarsın