Metehan07 Esra_61 benim oğlumda da oldu özellikle boğaz kısmında. Yumurta süt ürünleri alerjisi olabilir dedi doktor test yaptırdık çok şükür alerji çıkmadı. Mustela şampuan ve losyon var bu deri hassaslığı için. Onu alıp kullandık çok şükür geçti
AslihanElif Esra_61 aynısı kızımda oldu önce yüzde sonra kollar ve aynı bölgede. Alerjik dedi doktorumuz krem kullanıyorum 4 gündür geçtiler şükür.Deterjan değiştirdim ve yediklerime bakıyorum alerjiyi çözmek için 🤗
Emir123ali Esra_61 egzama canım çok ilerlemeden inşallahh geçer alerjisi varmı baktırın bizdede vardı süt alerjimiz var
Gamzeser Esra_61 egzama alerjisi varsa xıkar cocukta alerjisi olduğu seyş fazla tüketirse vücüt tepki veriyormuş cildiye yada sağlık ocağına kremleri var hemen geçiyor diye biliyorum büyük ihtimal alerji testinede gönderirler sizi
3MelekAnnesi3 Esra_61 apotik egzama cilt kurulugu bence cok cok ciddi degil gibi ama nemlendirmekte fayda var doktor en güzel yanıtı verir kuzum gecmiş olsun aynısını bizde yasadık mustela nemlendirici kremsiz gezemiyoruz artık bizimde sol yanak böyle
Dlrygz Esra_61 benm oğlumda da iki yanağında var bazen az bazen genişliyor Dr. Götrcem ins.kotu bişi cikmaz sizdede bizdede