acimavi Sevgili anneler yarın aşıya gideceğiz diye stresliyim kaç gündür, şimdi aşı karnesine baktım 9. ayda aşı görünmüyor🙄 ben mi yanlış biliyormuşum yoksa aşı karnesinde mi görünmüyor bilemedim
Mayisannesi34 acimavi kampanyalı yapmışlar zorunlu değil isteğe bağlı bir aşı. Aynısını 1 yaşta tekrar yapacaksınız 😊 ben yaptırmamıştım.
acimavi Mayisannesi34 hee o zaman tamam doktorum bundan bahsetmişti sanırım yaptırmanıza gerek yok diye sevindim, teşekkür ederim💙
hmkn92 acimavi bızde yarın gideceğiz sağlık ocagı aramıştı aşınız var dıye doktorumuz ne der bılmıyorum. Birde bu ay kan alınacak sanırım :( ilk defa kan vereceğiz
acimavi hmkn92 evet biz de doktor kontrolüne gittiğimizde kan alacaklar, canları acımaz umarım🙏🏻 çok teşekkür ederim🌼
ppzeynep acimavi Doktorumuz gerek görmedi, yaptırmadık. Pandemide çocuklar dışarı bile çıkmıyor, zaten dikkat ediyorsunuz, dedi. 1 yaşında yaptırdık. Zaten zorunlu değil 9. aydaki. Bu yüzden aşı takviminde yok.
Nur_buyukpala acimavi biz 6 ay aşısını olduk hemşire 9 ayda gel boy kilosuna bakalım 1 yaşına kadar aşısı yok dedi