ikiKudurukAnnesi Kızıma yaz için taytli takımlar bakıyorum evde parkta falan rahat oynasın diye ama hep penye kumaş diyor kızlar çocuğunda kullanan var mı nasıl rahat mı kaliteli mi ?
Mervearassss ikiKudurukAnnesi canım taytlar çocuklara hep penye kumaş olur ki benim kızım yok ama yeğenime alırdım ordan biliyorum
Yagmur46 ikiKudurukAnnesi rahat eder içinde emin olun. Penye kumaş zaten esnek yapıya sahip bir kumaş bilirsiniz. Sıkmaz vücudunu rahat eder minnoş 🌺
ikiKudurukAnnesi Mervearassss yani iyi duruyor dimi eşim de diyor ki çocuğa penye alma ucuz kumaşlar falan kararsız kaldım 😕
Mervearassss ikiKudurukAnnesi Hayır bide yaz geliyor kalın yalar sıcakta çocuğu erkekler pek bilmez bunu🙈🙈Lcwda ve kotonda güzel taytlar var
ikiKudurukAnnesi Yagmur46 teşekkür ederim canım yani kalitesiz de değil demi eşim öyle deyince bende siparis vermiş bulundum ama tereddüt ettim açıkçası
Gamzeser ikiKudurukAnnesi yaz için en uygunu penye havadar delikli olan aletler falan var Bn onlardan alıyorum genelde evde zıbınla duruyor disarı içinde tişrt tayt gibi seyler aldım elbise almadım düsüp dizini acıtır diye cesaret edemedim kapride karar kıldım en. Son
Yagmur46 ikiKudurukAnnesi yok yok kalitesiz değil canım,yaz için en kullanışlı kumas bence. Ben de kızıma bir sürü aldım penye pijama şort tayt, bluz… Giydirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum 🤩
ikiKudurukAnnesi Gamzeser kaç aylık veya yaşında kızınız 😊 bende dedim şimdiden hazırlık yapayım yaza diye siz hangi siteden aldınız 😊
Yagmur46 ikiKudurukAnnesi canım ben kızımın kıyafetlerini genellikle e bebek ten ya da en ucuz bebek market ten alıyorum. İkisinin de ürünleri şimdiye kadar kaliteli geldi
Gamzeser ikiKudurukAnnesi ben lc wakiki den alıyorum hepsini sağlık acısından en iyisi oymuş 14 aylık kızım bazen koton bazen defacto değisiyor
ikiKudurukAnnesi Yagmur46 en ucuz bebek marketi herkesten duyuyorum ama hiç almadım bir dahakine onu da denicem 😂