Kızlar iştah sorunu yaşıyorsanız tam yerine geldiniz kızım aşırı iştahsız bir bebekti günlerdir sadece 1 bardak ayranla bitirdğmz günleri hatırlarım çok sorun yaşadık gitmediğimiz doktor hastane şehir dışındaki hastaneler falan filan yok iştahsızlığıydı çiğniyememesi yutamaması her türlü yemek sıkıntısı vardı hergün saatler ağladığımı bilirim neyse gelelim saadete Diyarbakır’da yaşıyorum bu arada geçen eşim doktor araştırması yapıyordu internetten bu sefer antalyada bir doktor buldum çok iyiymiş falan orayada bir deneyelim düşüncesine kapıldık çıktık yola çok şükür vardık hastanemize derdimiz anlattık herşeyi söyledik muayenemizi olduk falan doktorumuz bize ZADİTEN adlı bir damla verdi hem uyku yapar hem iştah açar şuana kadar bütün iştah şuruplarını kullanmış biri olarak başta yine ünitsizliğe kapıldım kullanmaya başladıktan 3.gün yemek görünce kaçan kusan ağlayan kızım yemeklere saldrmaya başladı maşallah maşallah diyeyim yani bu kadar sürede bu ileride şaşırdm baya yavsiye ediyorum doktor kontrölünde sizde deneyebilirsiniz belki sizede biraz olsun yardmcı olur 👍