ErenimBalOglum Bugün post açmaya doyamadım ama bisey sorucam 😂 bu özel tartismalarda ki tartışmalar silinmiyor mu orda mı kalıyor hep tartışmalardan ayrılıyorum ama o tartışma orada kalıyor nasıl silecem orada mı kalacak hep 😂çok mu soru sordum yaaa😇😇
Mom7856 ErenimBalOglum tartışmadan ilk siz ayrılırsanız otomotik olarak siliniyor Karşı taraf ayrılırsa öyle kalıyor sizde
ErenimBalOglum AtaVeAnnesii aa bazıları ayrılıyor ben kalıyorum sonra bende ayrılmak istiyorum ayrılamıyorum çoğu tartışmada tek ben varım onlarda duruyor orda
ErenimBalOglum Mom7856 aaaa demekki kalanlar onlar o zaman hep sona kalmışım 😂😂neyse sağlık olsun dursunlar orda napalim
ErenimBalOglum Mom078 benimkini hiç sormayın görmeyin 😂 orda kalacaklarmis görmezden gelicem artık 😄nasıl geleceksem
Mom7856 ErenimBalOglum Benim fazla yoktu zaten 2 3 kişi vardı ben onlardan önce davrandım 😁 sadece @BenMathilda benden önce davranıp ayrıldı ondan kaldı o bide bir tane daha var hatırlamıyorum 😁 1 kişi de konustuğum var ondan ayrılmam zaten 😁
ErenimBalOglum Mom7856 benimkini sayamıyorum malesef forumun her işini bilip bunu bilmemek te bi acayip geldi bana 😄😂