Suleturan Kehribar kolyeyi nasıl kullanıyorsunuz anneler uyurken çıkarıyorum ben boynuna filan dolanır diye ama çıkarmamak mı lazım bilemedim tavsiyelerinizi bekliyorum 😊
Kubrakayraa Suleturan 8aylık olcak ben hiç çıkarmadım ama bu aralar cıkarasım geliyor cünkü benm boynumdaki kolyeyle oynayarak uyuyordu sımdı kendi kolyesinin farkına vardı onla oynayarak kolyeyi cekistirerek emerken uyuyor ondan korkuyorum
Eylusunannesiii Suleturan ilk 3 ay sol ayak bilegine doladım suan boynuna takıyorum ama geceleri çıkarıyorum bende ☺️
Dogavesultan Suleturan yaklaşık 4 aylıkken falan takmaya başladım ilk başlarda bende çıkarıyordum geceleri sonra çıkarmadım şuan 14 aylık gece çıkarmıyorum devamlı takınca faydası oluyor çünkü
Suleturan Eylusunannesiii 4 ay 17 günlük şuan kızım bende yatarken çıkarıyorum gece kendim de uyuduğum için korktum allah korusun bişey olur görmem diye
Suleturan Dogavesultan Evet bi yandan da onu düşünüyorum sürekli takınca faydası olur diye ama babası da korktu gece uyurken çıkar bari dedi bende öyle ama bilemedim teşekkür ederim 🤗