OncedenGurme Fitifiti ay ne güzel ya maşallah maşallah. Ben de sabırsızlıkla o günleri görmeyi bekliyorum 😊
Eloska OncedenGurme instagramda kucukmartha nin sayfasinda pancake tarifleri var oradan da bakabilirsin :)
OncedenGurme https://resimyukle.io/r/pqTSMXL92e yumuşacık mini pankeklerimi yaptım da geldim kızlaaaar. Hatta yedirdim bile 😊 Çok sevdi ben de tarif vereyim dedim. Okuduklarımdan ortaya karışık bişey yaptım 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 yarım küçük muz 1 tatlı kaşığı peynir altı suyu/su 1 tatlı kaşığı pekmez Aldığı kadar tam buğday unu Azcık zeytinyağında minik minik pişirdim ve afiyetle yedi 🥰🥰
AYBARSIMMM OncedenGurme canım çok güzel gorunuyo benimki niye böyle gorunmuyor ya bir bütün halinde kizarmiyorda göz göz oluyor ve döndürürken zor dagilarak dönüyor dondurmezsem altı kararıyor niye yapamıyorum ben bu oankeki ya
asocialmom OncedenGurme yulafı un haline getirip yapabilirsin onunla daha sağlıklı olur beyaz un yerine içine de şeker yerine muz ezersin rondodan kuru kayısı geçirirsin ben öyle yapıyorum kızım yemiyor ama benimki zaten hiçbi şey yemez ben yiyorum çokta güzel oluyor 🤣🤣
OncedenGurme asocialmom tam buğday unu kullanıyorum. Yulaf kepeği ve ruşeym de kullanıyorum zaman zaman tariflerimde. Bugün bi tane denedim, yukarda tarifte verdim. Zamanla geliştire geliştire devam ederim 😊
KizimDeniz20 Yarım muz 5 yemek kaşığı yulaf unu İsteğe göre ceviz 1 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım çay bardağı su biraz fazla oluyor fazlalığı buzuğa atıyorum.2-3 tane yediği oluyor eline veriyorum yumuşak olduğu için çok rahat yiyor 😊
OncedenGurme KizimDeniz20 buzluktan çıkarınca nasıl oluyor? Benim yaptığım da fazla oldu. Dolaba atıp atmamakta kararsız kalınca ben yedim 😂😂
OncedenGurme AYBARSIMMM içine pekmez koydunuz mu? Altı hafif kısık şekilde pişirmek lazım içine çeke çeke pişmesi gerek. Çok açık olursa rengi dönmeden direkt yanar. Bir de yağını dengeli koymak lazım
AYBARSIMMM OncedenGurme yok k atmıyorum canm. Kıvamı nasıl olmalı ben kek kivaminda yapıyorum acaba daha mı kati yapmam lazım bilemiyorum bu bebek oankekini yapamıyorum bı turlu