eceunverkanra Poyraz_Efem Anne sutunun ısıl islem gormemesi gerektigini biliyorum yogurt yapmak icin uygun olmayabilir bu yuzden emin degilim, postunuz ustte kalsin diye yazdim. İnek sutuyle yogurt yapabilirsiniz bu arada sut yogurt oldugu zaman icerigi tamamen degisiyor eger mi endiseniz varsa
Karauzumum Poyraz_Efem maşaallah diyorum size ve posta cevap verenlere rabbim hepimizin bebeğinin rızkını bol ve şifalı kılsın 🤲 o kadar az ki sütüm bebeğim ilaç niyetine içiyor çok emek verdim ama artmadı çok imrendim doğrusu 😕
Deletedmom5284 bende yaptım ılık sütüme 1 kaşık yoğurt bitti can sıkıntısından ama kefir gibi oldu yine de bardağa koydum içti kızım 😂😂
Deletedmom5284 Poyraz_Efem öyle kolay tutmuyormuş canım zor diyorlar ben yoğurt makinesinde yapmıştım
Bellatrixxx Videoyu izledim tam anlayamadım arkadaşlar yoğurt da yapmadım daha önce cahillik edersem kusura bakmayın 😂 anne sütü 3 saat dışarıda kalabiliyordu, yoğurt yaparken 6 7 saat dışarda mi bekleyecek?
Poyraz_Efem Karauzumum canm benimde sütüm vok az geliyor. Ama sütüm var dersen umudunu kaybetmeden cogalacaktir noldu ve dinlenme işe yarıyor