Omerinannesi342 Lcwden tişörtler aldım oğluma ama kalitesi nasıl sizce iyi mi ben sürekli h&mden alıyordum pahalıma geldi sadece bu yaz giyecek yani
Eminerd Omerinannesi342 çooook güzel özellikle organik pamuk olanlar ama beden olarak biraz slaş sanki 😊😊 tam beden alınmalı
Medine01 Omerinannesi342 lc waikiki çok iyi bence bnde ilk kizima hm den aldım ama hm de çok çeşit yoktu lcw daha iyi
ipek39ela Omerinannesi342 ben lc nin çoğu şeyinden memnunum ya hele bu sene efsane ürünleri. Henüz tişört almadım bu yaz için ama bence yine güzeldir ❤
Gin Omerinannesi342 lcw ile hm çocuk ürünleri aynı yerde üretiliyor sadece etiketleri farklı oluyor. En aZından yıllar önce böyleymiş.d ben beğeniyorum lcw kalitesini. İki markadan karışık alışveriş yapıyorum.
Ozgdfn Omerinannesi342 Bende genelde ya koton ya LCW alıyorum. LCW kalıpları küçük dört aylık bebeğime 6-9 alıyorum . Çok güzel canli renkli yumusacik
Tatliheyecan Omerinannesi342 lcw son yıllarda kalite olarak çok güzelleşti daha geçen hırka alayım diye girdiğim mağazasından ne var ne yok aldım oğluma zaten çok çabuk büyüyorlar eskitme şansları yok
Purple13 Omerinannesi342 lcw aştı kendini bence. Ben seviyorum. Organik serisi çok güzel. Pijamaları çok güzel.
Minnossareannesi Omerinannesi342 bi hm değil ama gerçekten artık lcw çok kaliteli fiyatları da zaten yavaştan hm e yaklaşmaya başladı bende alıyorum birçok şeyini lcwadan 🙏🏻