Sb123sb Hanımlar 3 gündür hafif baş dönmesi hafif mide bulantısı afedersiniz ama ishal şikayetim var covid belirtisi olabilir mi ne dersiniz anlayamadım bi türlü
birmelekannesi2 Sb123sb bende de aynı seyler var mevcut boğaz agrısı da başladı ama ishal yok sadece yaptırdınız mı test
biregesevdasi Sb123sb baş ağrısı ateş aşırı derecede terleme ayağa kaldıraca baş dönmesi ve göz kararması iliklerine kadar heryerinde ağrı bende tad koku kaybı ve öksürük bu belirtiler vardı. İshal yoktu
Mira61 Sb123sb ilaç kullandığınız halde geçmeyen boğaz ağrısı sonra bel ağrım oldu şiddetli ve ağır grip gibi geçirdim
Sb123sb birmelekannesi2 yaptırmadım çünkü başka hiçbir belirti yok üşütmüşte olabilirim günden güne hafifliyor
Zekzek Mira61 ya bende mi geçirdim bilmiyorum ama 6 gün sürdü grip burun akıntısı Tad koku kaybı vardı başka bı belirti yoktu
Zekzek Mira61 3 gün gitti sonra geri geldi başka belirti olmayınca yaptırmadım arkadaşım geçirdi covid olsan kesin anlardın çok farklı diyor
Mira61 Zekzek valla herkeste aynı etki olmuyor ben sizin yaşadığınız şikayetleri yaşadım test yaptırdım pozitif çıktım inşAllah sizde covid olmamışsınızdır
Zekzek Mira61 6 gün geçti üstünden canım 🤷şuan gayet iyiyim o değilde asi olavam Perşembe günü ya gecirdiysem o ne olacak🥺😳😏