sehererenn Biz doktor tavsiyesi ile 5 aylıkken başladık. Balkabağı, havuç verdim 3 gün kuralı ile. Şuan kabaktayız yarın3. Gün olacak. Sonra patatese geçeceğiz. Alerji olma ihtimalimiz olduğu için doktor sebzeden başlattı. Yoğurt daha tatmayacak benimki
Meryemtuysuz Bizde 5 ay 5 günlüğüz kabak havuç patates brokoli ve bal kabağı tadımlarını yaptı o yüzden bugün hepsini çorba yapıp verdim sabah 11 gibi yoğurt veriyorum ikindin sebze akşama doğruda 2 gün elma verdim yarın armut vereceğim Doktorumuz verdiklerin bir kahva fincanını geçmesin dedi o yüzden yemek isterse veriyorum ölçüm yada beslenme saatim yok
Uykusuzamamutluanne Meryemtuysuz bende vermek istiyorum 5 aylık olunca ama bir sorun olur diye korkuyorum
MehtapKocak Uykusuzamamutluanne doktorunuza danisin mama kullanan bebeler zaten ek gidaya erken gecis yaptıği icin 3 gün kurali ile gidin baktiniz guzel gidiyor doyumluk devam edersiniz
MehtapKocak Beş aylik sabah kahvaltıda cici bebe labne peynir pekmez devam sutu ekleyip yediriyorum meyve puresi yogurt veriyorum yogurdu bazen cici bebeli bazen meyveli yapıyorum simdi corbalara geçicem 4 ayda tadimlik başladım 5.ay dolunca doyumluga gectim..ikizler bu arada
MehtapKocak Uykusuzamamutluanne ikizlerimde oyle cogunluk mama idi xaten yorgunlukdan sütumde olmadi bende erken bssladim ek gidya cok şükür bi sıkıntı yaşamadık tabi siz gene bi cocul doktoruns danışarak başlayin