PudraKokusu Sorularim var hanimlar, Bebeklerin kakasi ne zaman katilasir? Sadece Anne sutu ictigi halde neden kotu kokar? 5 aylik bebeginizin kakasi hepmi sıvıydı? Yeni kaka yaptiginda bezi bi aciyorum su gibi sivi baya 🤔🤔🤔
Tortilla PudraKokusu katı gıdaya gecene kadar sıvı oluyot ama su gıbı degıl ıcınde pütürcukler oluyor camurumsu😅nası anlatsan bılemedm
mina00 PudraKokusu sızın yedıgınız seylerdende ola bılır, ek gıdaya gecıste katı oluyor ah ah bıde onda gorsen kokusunu
ipekkizimm PudraKokusu 10.5 aylık hem ek gida aliyor hem emziriyorum cogunluk emiyor. 6 aya kadar cok sıvıydı ek gıda ile birlikte toparlıyor ama gene de oyle katı olmuyor
PudraKokusu Tortilla he evet onlarda var 😀 ama inanılmaz kotu kokuyor yaaa diyorumki bu cocuk sogan sarmisak vs yese napardik acaba 😀😀😀
PudraKokusu mina00 yaa tahmin edemiyorum, kaka yapınca esim biraz balkonami koysak cocugu diye saka yapiyor oyle dayanilmaz 😀😀😀
mina00 PudraKokusu 😂😂😂 ek gıda yıyınce daha daha baska bı, ınsan bu cocuk ne yedı sebzeyle boylemı olur dıye dusunuyo
Bekt PudraKokusu sıvı şeyle beslenen bebeğin kakası tabiki sıvı olur ek gıdaya geçince katilasiyor. Ayrıca sizin yediğiniz yemekler bebeğin kakasinin kokusunu etkilerr
Kubra5657 PudraKokusu Ah canım ah bizde aynı dertten muzdaribiz benim bebeğim 19 aylık halen cıvık kabız olmasından iyidir diyorım öyle idare ediyorum😂 doktorda normal dedi ishal değil sonucta neden korkuyosun diyede kızdı bize