Nisaelizmom Kızlar bebeğim 3 aylık verdiğinden beri devit-3 vitamini sağlık ocağınınkini kullanıyoruz. Başka markalarda var aklım karıştı değiştirmeli miyiz belli bi ayda yoksa devam mı edeyim? Siz ne kullanıyorsunuz ?
Burcinisp Nisaelizmom onun içinde katkı maddesi olduğu için ben kullanmıyorum. Ocean ya da venatura kullanıyorum
ezogelinn Nisaelizmom kızım 8 aylık 5 aydır ocean kullanıyorum devit 3 bir hafta zor kullandım kızıma karın ağrısı ve huzursuzluk yaptı içinde paraben de varmış ocean zeytinyağlı
aay1 @Nisaelizmom Benim bebeğim de 3 ay 30 günlük bende devit 3 kullanıyordum ama sıvıyağ dan yapıldığı için bebeğim 8 güne kadar büyük tuvaletini yapamıyordu sürekli ıkınıyordu kıpkırmızı oluyordu ama yapamıyordu sonra doktorumuzun tavsiyesiyle ocean 400 lük aldık zeytinyağından yapılıyor ve bebeğim 2-3 günde bir tuvaletini yapıyor ıkınmıyor artık Çok rahatladı ve 1 aydan sonra 400 lük olanını kullandım hala da onu kullanıyorum
Nisaelizmom Cns_28 Ahimess07 aay1 çok sağolun kızlar yarın bende doktorumu arayıp söyleyeceğim bende onu alayım 🥰