Yamans26 Hamak kullanan var mı arkadaşlar benim bebeğim sevemedi çok göçük geldi bize ince bi minderi var normalde öyle mi yatırmak lazım biz battaniyeyle doldurduk ama normalde nasıl kullanılıyor
mltmkrkl Yamans26 benim bebegim 35 günlük ben içine annae yanı yatakları var ya ondan koydum dogdu dogal ilk 14 gün ful ondaydı şimdi gündüzleri Onda
ipek_annesi Yamans26 reflü yatağını koyduk içine ama dediğiniz gibi göçük geldi hatta kafsısnı sıkıştırack diye korktuk yarın satıyorum letgodan, 😂
Yagizim2020 Yamans26 canım o şekilde yatırma hiç cok rahatsız bir pozisyon oluyor. Annem yastıktan ona döşek gibi yapmıştı icine koymuştuk yanlarına da battaniyeyi rulo yapıyorduk yan destekler. Düz yatak gibi oluyordu konforlu😁
Adelim Battaniyeyı carsafa gecır onu koy dedıgın gıbı gocuk kalır yoksa yada sezlonglar ıcın mınderler satılıyorya onlardan al hamagın ıcıne gore kes ben oyle yapmıstım
0101adana Yamans26 bizde kullanıyoruz aylardır iplerinden kisalttik ayarladık içinde ince minderi artı iki kat Orta öncelikle minderi var yetiyor