SerpilAli Merhaba kızlar bebeğim 40 günlük,meme reddi yaşadım ne yapsam başaramadım ve sütüm artık döndü.Şu an Nutrilon Omneo kulanıyoruz ve hep kabızlık yaşıyoruz 🥺☹️ Önerisi olan var mı
Nelf28 SerpilAli bende çok sıkıntı çekmiştim memeyi verirken kenarından şırıngayla şekerli su sıkarak emmesi için uğraştım üstelik meme ucum da yoktu silikon takıyordum ucuna. Emzirmeyi istiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz ve sütünüzün geri dönmesi için pompa ile sağın. Hiç doğum yapmamış bir kadının bile emzirildikçe sütünün geldiğini okudum kitaplardan geri gitti gelmiyor diye üzülmeyin. Emzirmek mama yapmaktan daha kolay daha güvenilir ayrıca mutluluk hormonunun salgılanmasını sağlıyor. Ama pes ettim artım gücüm kalmadı diyorsanız da hastahaneden bize holle mama önermişlerdi onu deneyebilirsiniz.
SerpilAli Nelf28 zaten hep pompayla saĞık veriyordum ama nerdeyse hiç gelmiyor artık ☹️ Pikolojik olarak cok yoruldum hem meme reddi hem kabızlık
Nelf28 SerpilAli anladım ben hala bi bebek nasıl kabız olur bilmiyorum. Belki benimki de olmuştur o zamanlar. Allah yardımcınız olsun inşallah.
SerpilAli Ecm07w7 NAN Complette comfort denedim yine aynı..sürekli mama değiştirmenin zararı var mı acaba ?
Ecm07w7 SerpilAli ya bende çok mama değiştirdim kızım hippe alışmıştı hipp te biraz pahalı bebelac sma bebivita denedim ama boş mamalar ben şahsen beğenmiyorum sonra tekrar hipp e döndüm kızımda hipp e alışmıştı hem kilo aldırıyor hemde gaz yapmıyor anne sütüne en yakın sürmüş doktorumuz söylemişti ama bi mamada karar vermelisin çünkü bebek bir mamaya alıştığı zaman diğerlerini içmeye bilir sürekli sürekli mama değişimi de mama emmeyi tetikler
_aslan_01 SerpilAli benım bebegımde 26 günlük bende yalnızca geceleri veriyorum mama aptamilkullanıyoruz ve aynıanne sütünde oldgu gibi kakası değişen bişey olmadı şükür 🙏 bn aptamilden memnun kaldım