Yelizbsds Canım anneler öncelikle merhaba bebeğim 2 buçuk aylık çok ağlıyor hiç susmuyor uyymuyor sürekli ağlıyor bir buçuk yaşında da kızım var artık baş etmekte zorlanıyorum çok sinirleniyorum ne yaptıysak olmadı nurse hourves colex kullanıyoruz fayda yok katılana kadar ağlıyor 36 haftalık doğdu böbreklerinde büyüme vardı anne karnında gittikçe de büyüyor sünnet yapacaz inşallah düzelir akıl verin ne yapmam lazım sizinde başımıza geldi mi hiç uyumuyorum sürekli ağlıyor sallamadan da anlmıyor yardım edinnnn
Mammamiya Yelizbsds kuzum uykuya dalması için biz elektrikli süpürge sesi açıyoruz YouTube dan onunla dalıyor hemen ama diğer şeyler için ne yapılır bilmiyorum İnan çok yorucu bir durum tahmin ediyorum
Bsrultrk Besin alerjisi olunca cok ağlarmış bebekler. Yüzde kırmızı yuvarlak kızarıklık,pütürler veya kakasın kan,mukus var mı
GozdemHilal Aynı durumdayiz şu an babasinin kucağında 10 dkda bir uyanıp ağlayarak uyumaya çalışıyor.Neyi var asla anlamıyorum meme ve mama veriyorum her böyle yaptkca acaba aç mı diyorum sonra boşuna yükleme yapmayayim diye meme mama vermekten vazgeçiyorum ama neden ağlıyor neden uyumuyor hiç bir fikrm Yok