Denizsmom Kızlar ev sıcaklığı 28 derece kolsuz badi pijamayla üşür mü 3,5 aylık bebek çok tecrübesizim karar veremiyorum
cerenduran Denizsmom kendi giydiklerinizden bir kat fazla giydirin üşümez zaten 28 derece ekvatordan hallice :)
Pelinn Denizsmom evinizin ısısı gayet iyiymiş tek kat giydirin bnce uzun kollu bir zıbın,bir alt, tek çorap👍🏼
Deletedmom412 Evimde soba kullanıyoruz. Yakınca ev 30 derece oluyor yeri geliyor daha sıcak oluyor. Öyle zamanlarda sadece kısa kollu çıtçıtlı giydiriyorum o kadar ne çorap ne başka bişey. Elektrikli ısıtıcı kullanınca ev 23 24 derece oluyor o zaman da uzun kollu çıtçıtlı body altına tek kat pijama birde çorap giydiriyorum bazen ince penye yelek te giydiriyorum.
Egem Bizim de 28 derece. Ben o kadar çıplak rahat etmiyorum tek kat giydiriyorum. Ama gün içinde açıyorum bazen tek zibinla duruyor on onbeş dk. Geceleri de üstünü ortmuyorum
Kahvegerek Denizsmom ne bileyim bilemedim bi kısa kollu veya uzun kollu zıbın giydirirdim herhalde bizim evde çok sıcak bi atlet bi uzun kollu giydiriyorum genelde kıçı açık yatar havalandırıyoruz 😅