Deniz3402 Bebeğim 3aylık ve kundak yapmadan asla uyuyamıyor ilk 2ay böyle bir sorunumuz yoktu kundağı yavaş yavaş bırakmak istiyorum ama eli kolu durmuyor uyuyamıyor. Sizler nasıl bıraktınız el kol hareketleri düzeliyor mu sonradan?
mina00 Deniz3402 keske onceden yapmasaydınız ıyı bırsey degıl dıye, yavas yavas bırakın yarı kundak yapın once
Fatosemir Deniz3402 bi kaç gün sağ kolunu bi kaç gün sol kolunu dışarıda bırakın ama gece uyuyamazsa yine alın kundak içine öyle açıp bırakın açıp bırakın sonunda alışıyorlar. Oğlum 4 aylık kendi kendine alıştı kendisi kundaktan çıkardı karışmadım hiç öyle alıştı
Minnossareannesi Deniz3402 kendi bırakacaktır zaten zamanla bebeğinize bırakın bunu dönmüyorsa yapın yarım kundak zararı yok bir aya kalmaz zaten kendi istemez
Deniz3402 mina00 mina00 yarım kundak yapıyorum bacaklar serbest sadece ellerini kapatıyorum çünkü hiç durmuyor eli kolu
Fatosemir Deniz3402 o normal canım tiksindirir kendini alışana kadar. İstersen bi süre daha idare et. Hava sıcak terliyor dersen böyle yapabilirsin.