Asyadeniz 2 bcuk aylık kızım var günde kakasını nerdeyse her beslenmeden sonra yapıyor 5 6 yı buluyor anne sütü ile beslenyr ama günde toplam 60 cc mamada veriyorm takviye amaçlı bazen hiç vermiyorm sütümn yetmedgni fark ettgmde veriyrm sizinkiler günde kaç defa yapıyr
Dk16 Asyadeniz neredeyse her bezde kaka oluyor toplamda 7-8 bez değiştiriyorum ve 5-6 sında kaka mutlaka oluyor Sadece emziriyorum ve 2.5 aylık oldu kızım ❤️
Busss Asyadeniz bizde var anne sütünün yağlı olduğu onu sindiremediği zaman oluyor diye biliyorum. Önemli değil yani hatta iyi birşey sütün doyurucu olması :)
Dk16 Asyadeniz evet pütürlü kaka da oluyor sarı yeşil de oluyor bazen mukuslu da oluyor ama öenmlimolan devam etmemesi Arada bu tarz şeylerin olması normal Endişelenmeyin🌸
Busss Bizde 2 ay 3 günlük olduk bizde her emmede nerdeyse değiştiriyoruz ve kakalı olarak çok nadir iki emme arasında yapmadığı.
Asyadeniz Dk16 benmki rotavirus geçirdi hu 2. Çocugm ilkini unuttm haliyle günde kaç defa oluyr du aklıma gelmiyor bi yazaym dedm rotada geçirnce acaba ishal devammı ediyr diye düşündm