Haticeneva-1 Merhaba geçen gün burda okumuştum dilruba Demirer in sayfasında yardımcı oluyor diye, kullanan var mı Bunları işe yaradı mı
Ruzgarbaby Haticeneva-1 söyle anlatıyım kısaca 2 saatte bir emzirin diyor yarım saat eğer emmezse 15 dk bi gögüs 15 dk bi gögüs elekteikli dağım yapıyorsun 3 ana öğün ve ara ögün besleniyorsun bol su cay da 2 kere iciyorsun zaten bunların hepsini yapınca sütün çoğalıyor
Teachermom10 Haticeneva-1 bebeğim doğduğundan beri her şey denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim: bol su ve emzirmek… humana, milk tea, solgar, bestlak, rezene ve daha bir sürü şey denedim. Ama içim rahat etsin diye humana ve bestlak kullanıyorum ara ara.
Miyonunannesi Haticeneva-1 bebegım beni 5 ay emdi momstok ve mayya sayesinde kime onerdıysem cok memnun kaldı çayı içtiginiz ilk seferde bile farkı goruyosunuz sonra meme reddını asamadık alerjı va derken kızım emmeyi reddetti sagım için altıf vaktım olmadı devam edemedim ama kesınlıkle deneyın çay bile yeterlı gelebılır zaten siz sıkıntınızı anlatınca sıze ona göre öneriyo
Fatosemir Ruzgarbaby aynen bol su içip bunları yapsak zaten çoğalır diye düşünüyorum 🤷🏻♀️ Ama öte yandan memnun olanlarda çok bilemedim
Teachermom10 Haticeneva-1 promalt da işe yarıyor ama kilo yapıyor maalesef ben bebeğim 1.5 aylık olana kadar günde 2 tane içtim. Şu an bebeğim 6 aylık ve doğum yaptım kilodan sadece 2 kilo indim. Çünkü çok şekerli. Şu an günde 2 fincan humana içiyorum bestlak damla kullanıyorum aynı zamanda. Tabi 3 litre de su tüketiyorum. Dut kurusu da işe yarıyor