Egeninannesii-123- Gunesasel Hacışakirin granülünü kullaniyorum doğduğubdan beri hiç bir sıkıntı yaşamadım
hulya1406 Gunesasel unibaby genelde olmazsa dalin arada.lekeli olanları da beyaz haci Şakir’le sabunlayıp atıyorum lekeden eser kalmıyor ☺️
Gunesasel hulya1406 bizim lekeler genelde mama lekesi oluyor sarı sadece onları çıkarıyor ama başka bir lekeyi çıkaramıyorum
Nelf28 Gunesasel chicco nun sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullanıyorum daha önce friendly kullanmıştım ama sık değiştirmemenizi öneririm.
Gunesasel Nelf28 alerjik bronşit var kızımda ne kullansam tıkıyor tabi çamaşırlar pamuklu ondan dolayı tüy toz çok oluyor emin değilim o yüzden
Nelf28 Gunesasel He bir de kakası taşmışsa elde yıkamak için File marketin toz bebek deterjanını almıştım azıcık ondan koyup çitileyip öyle makineye atıyorum
aylaamayorgun Gunesasel toz ve tüyün tek çmzümü kyrutma makinesi. Daha doğmadan aldım. Aşurı rahatım. Ağzına yüzüne hangi çamaşırı gekse korkmuyorum bütün kılı pisliği topluyor.
Gunesasel aylaamayorgun makinam kurutmalı ama hem yıkayıp hem kurutmasını beğenmedim yine de toz tüy oluyor 🥲
Baybymucize Gunesasel ben biriktirmiyorum ondan kolay geliyor çıkarınca yıkıyorum evet makineyi tıkıyor sabun
Nelf28 Gunesasel eğer maddi durumunuz varsa çamaşır kurutma makinası alın. Kuruttuğu çamaşırlardaki fazla tozları toplaması yanı sıra ısı verdiği için ütülemeye de gerek kalmadığını düşünüyorum ve ütülemiyorum.
ilknur06 Gunesasel alerjik benim kızım da doktorumuzun tavsiyesi ile boron kullanıyoruz toz deterjan. Kalıntı ihtimaline karşı da iki durulama yapıyorum