Balkokulumm Defneduru hiç deme dışarda koyun diye bağırıyor ben coin anlıyorum 😂😂rüyamda tirilyoner oluyordum holodan 😂😂kafalar pırıl pırıl 😂🤑
Defneduru Balkokulumm temiz delirdik bence bu konuda ama işte insan da elinden me geliyorsa onu yapma derdinde 😊
Defneduru Kabakcekirdegimiray ben bunu örnek vermek için kullandım aslına bakarsanız kimsenin şahsına laf etmek için değil kuralsa herkese kural olsun o zaman ben hiç forumda sürekli adı geçen her posta gerek yorum gerek linç uygulayan kimsenin ben ceza aldım benim postum kaldırıldı dediğini görmedim duymadım bilmiyorum
Kabakcekirdegimiray Defneduru şahsi olarak kimsenin bişey aldıladığını düşünmüyorum. Ama son zamanlarda gözlemlediğimr göre herkes uyarı alıyor postu kaldırılıyor. Bence boşverin olan postlara yorum yapın 😊
Laylaylaylaylom Paribu yine işlem yoğunluğundan hata veriyor ya uyuz oldum çok sinir bozucu binance tr de de aynı problem yaşanıyor mu
bsrt Laylaylaylaylom paribu bunu yapıyor sürekli ama binancede bu yokmuş diye duydum ama banada binance karışık geldi
Defneduru Balkokulumm ben çalışıyorum ama İstanbul’da bu devirde 2 kişi bile zor o yüzden nerden artırırsam kardır kafasındayım hep ama hala analiz etmeyi çözemedim onu da çözersem tamam bence bu iş 😊
ebrarin_annesi Defneduru dün bende bu postu acmistim epeydir uygulamaya giriyorum ya ben kacrdim yada bitcoinle ilgili post bana denkgelmemisti. Herhangi bi kaldirim yapmadilar . Yormlarda kâr ettim diyende var etmedim diyende kafalar karışık 🤤🤑😂
Defneduru Balkokulumm sen hangi uygulamayı kullanıyorsun ben şimdi bütün paramı paribudan çekip binance ye yatırmayı düşünüyorum
Balkokulumm Defneduru ben binanceye tövbeliyim okadar karışık geldiki paramı kurtarana kadar canım çıktı paribudan devam ben.