Mavismila Öööfffff Allah askına millet post açmaya korkar oldu kime ne kim hangi postu açıyorsa isterse günde 50 post açar bu onun paşa keyfine kalmış bişey istemediğiniz bişeye niye girip bakıp negatif enerjinizi saçıp gidiyorsunuz onu da anlamış değilim 😏😏😏
Browni_61 Defneduru sayfma bitcoinden baska post gelmiyo olabilrmi acaba.laflanmana gerk tok bubla ilgili acilms hatta sabitlenms nerdeyse 400 torum olan bi post var herkes orda toplaniyo zaten ordan takip ediyo sende oraya gitseydn yani postunu silmişler marifet gbi yenisimi acmişsn uamrim bunuda silerler.gerekli olaydi silinmezdi onceki postn zaten.Bize atarlaniyosn ama ppst sahipleri hile gereksizligini anlayip kaldirms postunu
PortakalliKahve Defneduru olaylar olaylar.. neydi ki postunuz grup çağrısı olmuş ? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın. Grup çağrısının ne gibi bir zararı var ? Konuya da gelirsek zarardayız bacım çıkamıyoruz
Elifffinnnn111 Defneduru grup çağrıları yasakmiymis😁 burda bi dünya post açıldı herkes birbirini etiketledi onlar grup olmuyormuymus yani 🤣
Elifffinnnn111 Mariposa birsuru etiketleme postu açıldı burda hep ayni kisiler birbirini etiketledi yeterr diyip ondanda rahatsiz oldunuz mu? Yada bisuru korunma yontemi postu açıldı bisuru yemek kahve vs vs postlar açıldı bütün bunlardan rahatsiz olup bu posttan var zaten git ona bak diye yorum yaptınız mı hepsine?
Balkokulumm Defneduru sürekli bu konuları araştırıyorum ve açılan her post daha çok şevk veriyor. Açın açabildiğiniz kadar. Kaynana koca kadar açılmadığı halde bıktık diyenlerede yuh artık görmek istmeyen varsa etiketlerden istediği konuyu takip etsin. 50.postunuda aç ordada yorumumu yaparım. Bu arada xrp xlm doge ve holo var şuan sepette 1 saat önce btt belasını 2 tl zararla satıp dogeye geçtim mutluyum
Defneduru Balkokulumm doge yükselir mi dersiniz holo da zararım vardı 1 saate biraz toparladı gibi ama bi tırsmıyorum değil tron hakkında ne düşünüyorsunuz onda da var bi miktarım onu da satsam mı kalsa mı diye düşündüm aslıdna
Balkokulumm Defneduru şuan bir yükselişe geçti direnci kırdı deniliyor takipte kalmakta fayda var. Trona birşey diyemem hiçbir fikrim yok sepette olanların üzerinde duruyorum daha çok
Defneduru Kayraaaa kadının kadına olan dayanışmasını gördüğüme sevindim azınlıkta olsak hala varız demek ki teşekkür ederim 😊
Kayraaaa Defneduru sinir bozuyorlar sırf göze çarpmak için yorum yapıyorlar linç tayfa da koymuşlar kendi isimlerini her posta damlıyorlar sırf bunlar yüzünden forumagiresim gelmiyor
Defneduru Balkokulumm bi bakayım aslında tron güzel yükseldi %100 kar ettim ben ondan daha da yükselmez gibi geliyor bana şansımı doge de deneyeyim ben bi bakayım grafikelere
Defneduru Tuana4747 btt için hep uzun vade diyorlar uzun vadede güzel kazandıracakmış ama ben daha kısa vadeler peşindeyim 😊