Simay41 Kızlar bebeğim 10 ay 23 günlük ve sadece anne diyor onun haricinde mem diyor başkada bişe demiyor. Sizin bebişler ne zaman konuşmaya başladı? Ve ben çok mu acele ediyorum bu konuda ? Bilmiyorum ama konuşması lazım değil mi?
bsrt Simay41 benim kızda anne diyor mama diyor attım diyor ama çok bilinçli değil hunlarin dışında başka bişey demiyor benim kızımda 10 aylık. Ama farklı harfler çıkarıyor bazen kendi kelimeler turetiyor saçmalıyor yapıyor bisiler 😁
Simay41 Ldy ne biliyim canım babam daha konuşmuyormusun sen deyince kızıma bende kendi kendime düşündüm çok mu geç kaldık diye. Ben kız kardeşim erkek kardeşlerim çok erken konuşmuş ondan galiba öyle diyorlar
Simay41 bsrt benimki sadece anne diyor canım bide acıktığında mem başka bişe demiyor hııı hııı diyor durmadan
bsrt Simay41 normal canim ya çocukların bazı şeyler hiç işlerine gelmiyor benim kide iki aydır sıralıyor kalkıyor ama yürümüyor emeklemek kolayına geliyir daha hızlı hareket ediyor 😁 Normal aklına kötü bişey gekmesin🥰
Simay41 bsrt benimki de yürümüyor daha canım tutunup kalkıyor koltuk kenarında gidiyor emekliyor ama yürümüyor. Bi kafama konuşması takıldı teyzemin çocuğu çok geç konuştu 4 5 yaşındaydı direk o geldi aklıma ondan sorayım bi dedim geç mi kaldık diye