Busra4896 Emzirirken sürekli memeden kendini çekip çekip ağlıyor sonra tekrar memeye gelmeye çalışıyor niye yapıyordur yaşayan var mı ?
Annekizz Busra4896 Bende böyle Post açmıştım canım 10-15 güne yakın sürdü ve sadece geceleri yaptı bunu çırpınıyodu resmen.. Bende geze geze emziriyodum.
Yusufali06 Busra4896 18 günlük bebeğim benimde öyle. Balık gibi çırpınıyor sanki. Ben gazdan olduğunu düşünüyorum.
Busra4896 Annekizz bilmiyorum ya sürekli yaşıyoruz beslenemiyor mu diye düşünüyorum artık yarın doktor söyleyecek kilosunu filan ona göre konuşucam
Busra4896 Çoğu tanıdıklarım da gazdandır diyor ama aç o sıradada emmekde istiyor emmeye başlayınca birden ağlayarak kendini çekiyor ağlıyor
tugbaeymendagilan Benimki de oyle meme reddi yaşıyoruz, kucağımda sallanarak meme veriyorum bazen yine istemiyor sonra ya carsafta yada ayağımda sallıyorum uykusu gelince emiyor.
Cansuuxx Busra4896 Inek Sütü alerjisi olabilir mi ? Bizimde oyle oluyordu Süt alerjisi cikti sonra. Bağırsaklarında sıkıntı olunca memeden ağlayarak kafasını cekiyodu