Rkydmn Mrb bu gaz damlasını aldık da eczacı eşime kaç damla kullanmamız lazım söylememiş. Kaç damla veriyorsunuz gün içinde bu arada bebeğim 47 günlük
Sevdamavi Rkydmn profesöre götürdüm canım komple şişeyi versen de bişe olmaz bitkisel bu dedi günde 3 kere 10 damla veriyorum
Nur3452 Rkydmn her seferinde 15 damla. Hafif bir gaz ilacıymış, bebeğim çok gazlıydı biz biogaia ile kullandık, o kadar rahatladı ki. 3.ayında da bitti gaz sorunu zaten
Rkydmn Nur3452 Sevdamavi tamm o zaman bende günde 3 Defa 10 ar damla vericem. Teşekkür ederim 😊inşallah bizde rahatlarız biogaia bende kullanıyorum. İkisi rahatlatır inşallah kızımı
sdyrnkgn Günde 4e kadar kulllanabilirsin demişti doktorumuz. Ben günde 3 kere 15er damla verdim. Gaz biraz düzene girdi günde 2 ye düşürdüm.
ZeynepAselimm 8 saat arayla 7 şer damla şeklinde vermiştim şimdi 4 aylık oldu gaz problemi bitti çok şükür kullanmıyorum artık
Beren- Canım onlar bitkisel zaten bizde kullandık bize iyi geldi ama her çocuğa iyi gelmeyebiliyor. İnşallah işe yarar. Ben 10 Damla veriyordum.
Rkydmn Beren- inşallah valla metsil nurse biogaia hepsini denedim bunu da bu defa doktor önerdi rahatlatır umarım kuzumu
Beren- Rkydmn İnşallah 🤲 sizde rezene gibi bitki çayları içerek destek olun hem sütünüz artar hem gazina iyi gelir inşallah. Hem emzirmeden sonra ufak masajlarla iyi hisseder yavrucak🙃