Fasulye12 Merhabalar , haftaiçi işe başlıyorum. Normalde emziriyorum ama 5 aylık bebeğim için formül süt aldım . Çünkü sağıp saklayabileceğim çoklukta değil. Sorum şu: formül sütü yaptığımızda ne kadar süre oda sıcaklığında kalabiliyor?
Purple13 Fasulye12 canım en fazla 1 saat diyorlar ben yarım saati geçirmiyorum sanki kokuyormuş bozululacak hemen hissi oluyor rahat edemiyorum.
Tuba Fasulye12 1 saat kalabilir deniliyor fakat biberon ısıtıcı yoksa soğuduktan sonra vermeyin bence çünkü karın ağrısı yapabilir
Fasulye12 Purple13 peki tadı nasıl ? Süt gibi mi daha mama gibi mi ?açmadım kutuyu daha kullanana kadar korusun tazeliğini diye 🤦🏻♀️😅
Purple13 Fasulye12 yani bence güzel değil mamanın tadıda kokusuda. Paket açıldıktan sonra 3 hafta süresi var yazar arkasında. Yapıp verin içmezse kalsın. Açıkınca bir daha yaparsınız. Bazen mamalar boşa gidiyor böyle olunca ama en azından içimiz rahat
Fasulye12 ecemm-6161 Tuba Purple13 Çoook teşekkürlerrrr ihtiyaca göre yapılması en mantıklısı demekki
ecemm-6161 Fasulye12 canım 1 saat geçmesin zateb üzerine yazıyor 2 saat geçmemeli diye ben yaptıgım gibi içiriyorum dursa bile döküyorum yeni yapıyırum taze