Emineulu58 İyi günler herkese 50 günlük bir bebeğim var sadece Formül Sütü ile besleniyor siz mama miktarını 50 günlükken ne kadar veriyorsunuz şimdiden teşekkürler
Serapp__ Emineulu58 Canım 60cc verebilirsin 2 ölçek mama 60cc kaynatılmış ılıtılmış su. Ama bebeğin doyup doymadığına da bağlı kullandığın mamanın markasına da bağlı
SAREyvz Emineulu58 45 günlüğüz canım 3 ölçek 90 cc yiyor kızım sadece mama ile besleniyoruz biz de bebeğe göre değişiyor sizin bebeğiniz daha az ölçüyle doyabilir bir kere 90lık yapıp deneyin ne kadar içiyor.
atopiklininannesi Emineulu58 bence de 60-90 arası bir dene benim kızım 60 içiyordu o zaman ama sen 90 üzerinden bi dene bakalım nereye kadar içecek ondan sonra bi süre o ölçüde verirsin
babyackgz Emineulu58 2 aylık kızım gece 120 cc gündüzleri 90 cc veriyorum ama anne sütü de alıyor o yüzden miktarı az tutuyorum 2 aylıkken 150 cc diyor günde 5-6 kez o zamanlar da 60 cc veriyordum genelde bazen de anne sütü yetmeyince 30 cc ile tamamlıyordum öğünü
Serapp__ Emineulu58 Benim kızım 16 aylık artık mama vermiyorum o zamanlar 3 saatte 60 veya 90 CC mama veriyordum. Hipp kullandım acıktirdi Aptamil gaz ve kabız yaptı ama Bebelac ve sma mama iyi gelmişti benim kızıma