Asmel 2.5 aylık bebeğim, gürültülü cıvık sarı kakası , İçeriğinde beyaz küçük tanecikleri var.surekli ıkınma , uykusundan ağlayarak uyanma.sadece yüzünde egzama var.kilo alimi iyi.5.5 kilo Tecrübeleriniz nelerdir.
Egeninincisi Asmel bizimkide 2.5 aylık bizdede yüzde egzema haric saydıklarınız var bazen yüzünde yada elinde küçük sivilcemsi seyler cıkıyor bende kendimi süt ürünleri diyetine soktum sonumuz hayır olsun☹️
Alya1002 Asmel bizimde ağlayarak uyanma dışında diğerleri var bazen kakasında taneler oluyor ama ıkınma çok egzama mı bilmiyorum sivilceler cok inş alerji değildir ama bilmiyorum napıcaz
Canan_sezer Bende kalım burda aynı sorunlar biz de de bende post actım ama burdan da bişeyler öğrenirim belli
Asmel Canan_sezer alerjiden şüpheleniyorum ama hangisi olduğunu bilmediğim için katı diyete girmek istemiyorum
Alya1002 Egeninincisi bizim de öyle birde gaz sancısı oluyor. 1 haftadır süt diyeti yapıyorum ama hala var
Alya1002 Asmel bizim de bazen öyle oluyor ama mukus normal demişti doktor sordum da kan yok dedim yüzündekilerden dolayı olabilir süt alerjisi dedi bi ihtimal olarak 1 haftadır süt süt ürünleri tüketmiyorum ama hala var
MihrimahRabia Asmel Bebeklerin kakası zaten akışkan cıvıl olur rahat olun emin olmak için alerjiye götürebilirsiniz benm kızıma da test yapmak için gün verdiler
Asmel Ben de 3 gündür süt ve yumurta diyetine girdim ama hala devam ediyor.daha ne kadar kısılabilir 😕
MihrimahRabia Alya1002 İlk devlete cocuk doktoruna gidiyorsunuz sizi yeşil listeye alıyor ancak o zaman alerji bölümünden randevu alabilirsiniz
Alinduru Asmel alerji belirtileri gibi görünüyor. Çünkü benim kızımın belirtileri bu şekildeydi. Ama diyeti göze almanız gerekiyor maalesef.
Asmel Alinduru ama kakasinda hiç kan görmedim.tahlil yaptırdım gizli kan bakteri enfeksiyon çıkmadı.sadece yüzde ara ara kızarıp sönen egzama. Kakası sümüksü.ve kolik bir kızım var.
Alinduru Asmel kan olması gerekmiyor illa. Kan en son aşama zaten. Bu saydıklarınız da alerji belirtilerinden bazıları aslında.