Alyabebek_2419 Sağlık ocağı bebeğime Tera D3 verdi ama okuduğum yorumlarda hiç iyi bir yorum görmedim malesef bebeğim zaten gazlı bir bebek başka d3 kullanıp faydasını görenler varmı acaba ? Yarın başka bir damla almayı düşünüyorum ?
Aynur93 Alyabebek_2419 bize doktorumuz d3 Royal verdi onu kullanıyoruz çok memnunuz tera D3 kızıma aşırı gaz yaptı
cerenduran Alyabebek_2419 tera d3 çok gaz yapıyor. ilk gittiğimizde monovit d3 verdiler o hiç gaz yapmamıştı şimdi ondan almaya devam ediyorum eczaneden
Liyaa Alyabebek_2419 cnm bende tera d3kullanıyorum yoğun bakımdayken başlamışlardı bende devam ettim çok şükür hiç gaz sorunu yaşamadık ben memnundum
Minikbezelyem87 Alyabebek_2419 tera d3 benim kızımı mahvetti kızım günlerce çığlık çığlığa bağırdı bu damla yüzünden çok şükür değiştirdik şimdi çok rahatız 🙏🏻
Alyabebek_2419 Minikbezelyem87 herkes aynı şeyi söylüyor canım ilaçı veren ebeyi aradım diyor gaz felan yapmaz böyle ilaçları hala ne için veriyorlar anlamıyorum
Minikbezelyem87 Alyabebek_2419 tabiki herkesde aynı etkiyi yapmıyor ama bize aşırı gaz yaptı şimdi devit 3 kullanıyoruz gaz problemimiz geçti 🙏🏻