Mevosss Kızlar bebeğim 1 hafta sonra 6 aylık olacak inşaAllah, 3-4 gündür uykudayken sürekli kımıldıyor gözleri kapalı ama bir o yana dönüyor bir bu yana emzirip koyuyorum yarım saat geçmeden yine aynısı oluyor neden olabilir bilgisi olan var mı?
yaramaz_bocegim Mevosss bir bilsem 3 aylık kımıl kımıl uykuda 🤦♀️ ben bizimkine gaz diyorum ama sizin büyükmüş gaz da bitmiştir
ilosasell Mevosss bizde arada yapıyoruz baktım durmuyor sağ sol yapıyor sürekli vücüt olarak ya sağa ya sola döndürüp yatıyorum ben o zaman duruyor belki sizde de işe yarar 🙈
Adeviyee Mevosss canım ek gıdaya geçtiğin için kakasını çok rahat yapamıyordur ondan dolayı çok fazla gaz olmasa da huzursuz oluyordur muhtemelen ondandır
Mevosss yaramaz_bocegim yok canım gaz değil bende anlamadım rahat rahat uyuyamıyor sürekli kımıl kımıl
Sumeyyebaglan Mevosss daha öncede benzeri post açılmıştı ve bu durumu bizim aylarda yaşayan anneler baya vardı heralde normal bi dönem bilemedim🤷🏻♀️ Umarım geçer gider zaten saat başı uyanıyo bende her an uyanacak korkusuyla o bi saati bile iyi uyuyup değerlendiremiyorum🤦🏻♀️
Alinduru Mevosss diş dönemi de olabilir, Ek gıdaya yeni geçtiği için bağırsakları rahatsız ediyor da olabilir.