MGYE Kızlar hayırlı pazarlar 🌺 Burada Yulafın süt arttırmaya yaradığını okudum geçen gün. Hemen gittim aldım. Gelin görün ki yiyemedim 😂😂 soğuk süt ile okumuştum ilk onu yaptım Allah’ım günah yazmasın o nasıl bi tattır 😂😂 ertesi gün başka bir arkadaş sıcak süt ile yap dedi yok anam yine yiyemedim 😂 sorun ben galiba 🤦🏻♀️ ama belki önerebileceğiniz bi tarif vardır ya 🥳🥳
Yagmursonrasitoprakkokusu MGYE ben biraz tahin pekmez ve tarçınla tatlandırıp yiyorum çok güzel oluyor bu şekilde, tavsiye ederim 😊
Dadam MGYE sütte ya da suda haşladıktan sonra içine pekmez, hurma, muz ya da sevdiğiniz meyveleri koyabilirsiniz, fındık ceviz falan, ben seviyorum öyle güzel oluyor
Aley_ MGYE muz, süt, yulaf ve kakao hepsini karıştırıp öyle yiyordum. Sütte yulafı haşlayıp öyle yapıyordum, o zaman tadı daha hoş oluyor. Güzel süt yapıyor gerçekten.
Emirin_Annesi10 MGYE ılık süt olacak bacım o😂😂 üstüne pekmez yada bal. Birde muz doğrarsan tadından yenmez
MGYE Emirin_Annesi10 bal döktüm dün ama biraz lapa gibi oldu diye galiba yiyemedim 😂😂 hatta biraz değil de baya lapaydi yaa jejsjsj
BarlasMomm MGYE inanir misin simdi yaptim bende biraz yedim ama devami gelmiyor ben sütle pisirdim icine elma ve tarcin ekledim
MGYE BarlasMomm bende sütle yapmıştım ya çok lapa oldu bide benimki ondan mi yiyemedim acaba? Ya bu yiyenler nasil yiyorrrr 😂😂
esmerayes MGYE yogurt ve balla karistirip yiyodum ben her aksam tadida guzel oluyodu yatmadanda 1 soda iciyodum sabaha memeler balon 😂😂😂
1bebekbiranne esmerayes gercekten süt yapıyor mu bende sütleriyicegitti çözüm arıyordum hemen eşimi gonderiyorum marete gunekac defa yiyorsunuz acaba
kahvekokusuu MGYE ben yogurtla birlikte sevdim baska hic bi sekilde yiyemedim icine kuru incir üzüm kayisi atip yiyen de var ama