TgbasultAn Egemen26 cok titiz olan annelerin bebeklerinde daha fazla alerjık , astım vs hastalıklar daha cok oluyor arastırmalara göre asırı silmenize gerek yok ama yinede siz bilirsiniz
Klcctugce Egemen26 Rica ederim canım. Ekimden beri kullanıyorum çok daha pratik, pis suya da mop u sokup çıkarma derdi yok, sapasağlam da hala, iyi ki almışım dediklerimden yani.☺️
Uzaymekiii Egemen26 bir el yer detarjanıyla ardından bir el de sirkeli suyla siliyordum şimdi kızım büyüdü sadece deterjanla temizliyorum ama ilk dönemimiz böyleydi☺️
Azat-1120 Egemen26 ABC nin yer yüzey temizleyicisini almıştım parkeler inanilmaz derecede kaygan oldu artık Arap sabunu ile siliyorum mis gibi oluyor
Egemen26 Klcctugce nasıl kullanayım peki canım bi püf noktan varmı bezi yıkayıp öylemi yakacağım her sildiğimde
Klcctugce Egemen26 Ben odayı siliyorum bezi sabunluyorum diğer odaya geçiyorum, bezi takıp çıkartması uğraştırmıyor zaten, sonra makinada yıkıyorum ☺️ Yanında yedek bez de gönderiyorlar canım. Mopun hazneside çok bereketli kullan kullan bitmiyor ☺️