Haliagaoglu Kızlar dün çok kötü bir şey oldu. Yanlışlıkla oğlumun (21 aylık) yüzüne tırnağım geldi ve bayağı derin bir çizik oldu. Geçer mi iz kalır mı? Dünden beri vicdan azabından öldüm. Tırnağım da çok uzun değil nasıl oldu anlamadım ya offf 😭😭 asla yerinde durmadığı için fotoğrafı anca bu kadar çekebildim. https://hizliresim.com/Cg9KwL Bu arada Hamazinc krem sürdüm dün gece ve bu sabah. Ancak uyurken sürebiliyorum çünkü.
Pepito Haliagaoglu kalmaz gecer ufak onlar daha hucreleri hizla yenileniyor bikac gune yerini bile unutursunuz surmeye devam edin o kremi biraz daha
defnemilam Haliagaoglu gecer canim biz kucukken ablamla birbirimizin derilerini kaldirasiya tirnaklardik hicbirsey kalmadi.
Haliagaoglu Pepito ayyy inşallah ya bunu duymaya çok ihtiyacım vardı. İnşallah geçer inşallahhh yoksa ömür boyu nasıl bir vicdan azabı yaşarım bilemiyorum 😔
Haliagaoglu Esra0561 kalmadı canım çok şükür. 🙏🏻 Uzunca bir süre orası parlak kaldı ama geçti şimdi tamamen. Ben yine de riske atmamak için şu ilk yardım stiklerinden aldım. Artık bir şey olduğunda direkt onu sürüyorum, hiçbir şey kalmıyor.