Belinaymuhammadi Kızlar selamlar doğum parası alanlar varmı nereye başvuru yaptınız ne kadar aldınız ne zaman sürede verdiler parayı bende başvuru yaptım ilçedeki kaymakamlıkta sosyal yardımlaşmadan alınıyormuş galiba 🤔
Zeyy16 Belinaymuhammadi dogum yaptıktan sonra eşim aile sosyal politikalardan başvurmuştu cnm 5 Şubat’ta başvurmıştı 25 martda PTT ye yatırdılar 300 TL
Miniminikusum Belinaymuhammadi nasıl nereye başvuru yaptınız giderken götürmeniz gerekn bir belge varmı? Birde süt parası aldınızmk
Browni_61 Belinaymuhammadi 300 tlyi diyosn herlde ptt ye sizin adiniza dogumdn 45 sonra yatiyo bn 2 aylikken aldim.Doğum raporunla basvuru yapiyosn
Belinaymuhammadi Msbebek peki ev hanımı çalışan farkediyomu acaba siz yeni mi başvurdunuz benim bebem 6 aylik yeni başvuru yaptm
Msbebek Belinaymuhammadi hiç fark etmiyo.onu doğum yapan herkeese veriyolar süresi yok evet yeni basvurdum
Belinaymuhammadi Miniminikusum kaymakamlıkta işim vardı sosyal yardımlaşmadan doğum parasını alındığini duydum ama süt parasını duymadım o nerden başvuru yapılıyormuş dogum parasini istiyorsanda bebenin kimligi yeterli oluyormus
Ackylglbyz Miniminikusum süt parasını duymuştum sordum PTT ye babalara veriliyormuş. Başvuru falan yapmanıza gerek yok. 200 TL gibi bir şey sanırım. Ama bize gelmedi anlamadım eşinin maaşına ek olarak verilmiştir dedi de bir daha sormadık maaşa da eklenmemişti. Eşiniz PTT den sorsun söylerler zaten
Tugcecivan Belinaymuhammadi Kız iyi hatırlattın ben doğum paramı hala almadım ya 😂 eşime yatan çabuk yattı bana yatan bir buçuk aylıkken falan baktım daha yatmamisti smdi 3bucuk aylık oldu bebek aklımda değil unutmuştum vala 😂
Belinaymuhammadi Tugcecivan ahahahha para unutulurmu kız bebeler koymuyor işte napak kendimizi unutmuyak da 😂😂😂
Tugcecivan Belinaymuhammadi Vala unuttum 😂 çocuk dgdu doğalı bir işin başına acaba ne yapcktm diye üç kere gider oldum 😂
Civciv3535 Belinaymuhammadi doğumdan sonra evrakini adını unuttum oraya teslim ediyon, 300 tl hesabına geçiyor ptt den 6 ay içinde cekiyon