Denizpasam Merhaba arkadaşlar, oğlum 6 ay 10 günlük. Alt iki dişimiz çıktı. Ancak 2 gündür çok fena durumdayız inanılmaz yaramaz ve omzumu ısırdı dişle alakalı bir sıkıntısı olabilir. Üst dişler alt dişlere göre daha mı zor çıkar acaba bilginiz var mı?
Deletedmom115 Denizpasam Benimde oğlumun alt 2 dişi çıktı üstler çok kaşınıyor ve huyu suyu değişti iyice herkes üst dişlerin daha zor çıktığını söylüyor
NurR Denizpasam Benim oğlum da alttan iki dişini 6. Ayında çıkardı 8 buçuk aylık çok huysuz dişleri kaşınıyor alttakiler böyle zorlamamıştı
Denizpasam Deletedmom115 yaa tahmin ettim bi fikir alayım dedim. 2 gündür çok zor durumdayız nefes almıyoruz sadece onunla ilgileniyoruz çok huysuz zaten öyle çok kolay bir bebek değil oğlum hayırlısı ile çıkartsalar da rahatlasa kuzular
Uzaymekiii Evet üst dişler daha zor çıkıyo maalesef kızımın altta 4 dişi var hep gülerken denk geldi gördüm çıktıklarını ama üst dişlerde huysuzluk ısırma isteği uyku düzensizliği hep başa sar aynı şeyleri yaşıyoruz😭 şimdi üste de4 diş var ve yanlar yine kabarmış gece gündüz uykusuz aksi iştahsız bi çocuğa dönüştü😭🤷🏻♀️
Denizpasam Uzaymekiii evet işte ısırdı oğlum omzumu. Demek üstten diş gelecek muhtemelen. Kaç aylık sizin bebiş