Aselduru88 Kızım 7 buçuk aylık Bebelac içiyoruz artık para yetmiyor ek gıda alsada hemencecik bitiyor bebevita dhaa uygun alsam acaba kötü bisey yapmış olurmuyum
Balbocegimm Aselduru88 ben hipp kullanıyorum aynı zaman da bebevita da kullandım. Zaten hippin alt markası bebevita hipp’te sadece probiyotik açıdan avantaj var. Eşim eczacı onun söyledikleri bunlar. İsterseniz ikisini karıştırarak kullanın. Bağırsakları alışana kadar.
19052019 Aselduru88 vallahi benim kızım sadece ama sadece bebevitayı yedi diğer mamalardan aldık fakat içmedi en son çare onu denedim içti yani bebeğinin karnı doysun da canım markaya takılma ben en pahalı mamayı da aldım içmedi çöp oldu şu an 2 yaşında ☺️
sparrow Aselduru88 bebevita kötü bir mama degil ki. Bütçemize hangisi uyuyorsa onu alacağız napalim ekonomi yerlerde ☹️. Hipp markası bebevita bu arada ebebekte de satılıyor.
Ela3009 Aselduru88 ben 6. Ay itibari ile onu kullanmaya başladım aynı mantık. Kilosu iyi , ek gıdaya da yavaş yavaş geçtik 8.aya kadar mama ağırlıklı gideceğim . Bebelac a para dayanmıyor🙄
Okuna Ben 1 kere kullandım hoşuma gitmedi pek içeriği sma devam ediyorum bebelac gold da iyi ama artık şükür 8 aylığız ek gıdalar başladığımız içim zorlamıyor artık ondan sma ya güveniyorum onla devam ediyorum