Klbaz Benim kendime ait menülerim var eşim aile hekimi onun yönlendirmesiyle hazırlıyorum ben onları paylaşıyim sizler de bebeşinize hazırladığınız çorba ve kahvaltı menülerini paylaşın kızlar birbirimize fikir olsun ne dersiniz? 😊💐
Benanneyimanne Klbaz bugun kahvaltıda balkabaklı pankek avokado peynır hurma özü yedık öğlende kereviz yemegı yapacam ilk kez bakalm ☺️
nur-nr_123 Klbaz canim bugün işte patatesli yumurta yanında domates salatalık zeytin peynir pekmez ve tahinli çörek verdim
23082020 Klbaz 7 ay 19 günlük yoğurt labne ve yumurta arada patates haşlaması daha çok seçenek yok bende çorba olarak da 2 sebzeyi haşlayıp eziyorumm tavuk yediricem inşallah bu hafta iyi bir yerden bulabilirsem
Vanilya Klbaz Bugün kahvaltı da Pankek,peynir,zeytin,keçiboynuzu özü ve ıhlamur vardı. Öğlen de mercimek çorbası var yanına bişey düşünücem
Benanneyimanne 23082020 7 ay 4 gunluguz aslında çok secenek var kahvaltı olarak pankekler,lorlu omlet, tost makınesınde patateslı yumurta balkabaklı yumurta yemek olarakta hafıf sulu yemekler yıyoruz bız mınık koftelı patates kıymalı patates puresı Mucver vs 🤗
Baloglumdoruk Klbaz 1 yaşında oğlum bir yumurtanın sarısı ve beyazını yarısını yedi biraz süzme peynir ceviz bir zeytin birazda hurma pekmezi 🎈
Aryemus_3 Klbaz 1 yasinda oğlum çeyrek avokado bir ceviz bir büsküvi ve keçiboynuzu özünü karıştırdım onu yedi yumurta ve peynirle
Portakal Klbaz bugün ıspanak,tahin pekmez zeytin ve labne yedi. Malesef ben çok zorlanıyorum yumurta yiyemedigi için çok zorlanıyorum
Klbaz Portakal zeytini nasıl veriyorsun küçük küçük doğrayıp mı benim ki 7 buçuk aylık 5. Ayda başladık ek gıdaya ben de verebilir miyim damaklarıyla ezebilir mi acaba
Ummuscetinkaya Klbaz yumurta kırdım , zeytin ezmesi , domates , simit ve mandalina suyu hızlandırılmış bir kahvaltı oldu bugün
Klbaz Ben bugün ilk kez kahvaltısına avakado ekledim biraz yedi ama isteyerek değil 2 saat sonra kustu bugünkü kahvaltısını şöyle hazırladım yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı tereyağı ve 1 tatlı kaşığı tam buğday unu ekleyip iyice pişirdim içine çeyrek yumurta sarısı 1 çay kaşığı labne çeyrek avakado ekledim biraz yedi çok sevmedi avakadoyu
Klbaz En sevdiği kahvaltı yarım çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu ve 1 çay kaşığı tereyağı pişirilir.içine çok az peynir çeyrek yumurta sarısı meyve olarak elma armut veya muz çok az miktarda ekleyince seviyor ama hepsini bitiremiyor tabi zorlamıyorum ben de
Klbaz Ben tek tek vermedim boğazında kalır diye ezip karıştırıyorum biraz daha büyüsün tek tek vericem
SonSerce Gin ya bu çocukların ekmek aşkı nedir yaaa. Karnını güzelce doyuruyorum tam mutfaktan çıkıcaz “anne ekmeek” 🙄🙄🙄
Portakal Klbaz küçük küçük parçalara ayırıp verirdim o dönemde ama şimdi tüm tüm yiyor içine labne sürüyorum öyle seviyor