Karamel2020 Kızlarr vıtale de bir bayan doktora gözüküyorduk tülin dede doğumum orda olunca kızımın doktoruda orda olsun dedik baska önerebileceğiniz cocuk doktoru var mı antalyalı değilim o yuzden doktor konusunda hiiç bilgim yok hastane ve doktor adı yazarsanız sevinirim
Hayriyedeniz Karamel2020 medstar topçular da Şehriban Yeşiloğlu var tavsiye ederim 2 çocuğumu da kendisine götürüyorum çok memnun kalırsınız
07Haticeee Karamel2020 oiyiişte bende orda doğum yaptım canım hangi doktor benim koray duman tülin hanım iyidir
Trkanmete Karamel2020 bende doğumu u o hastahanede yaptım ve çocuk doktorumuzda Tülin Hanım dı. 4.aya kadar Tülin hanıma gittik Hiç memnun kalmadık. Nedim bey e geçtik çok harika bir doktor tavsiye ederim. Nedim Doğan. Kendi özel muayenehanesi var.
Busealtprmk Medicalpark da dr ünsal oktay a gidiyorum ben. Doğumu orda yaptım, ilk doktorumuz da ünsal hoca oldu, çok anlayışlı ilgili olunca değiştirmedim. Aklıma bişey takıldığında çekinmeden yazıyorum, hiç sıkıntı olmadan cevap alabiliyorum. Öneririm.
Karamel2020 07Haticeee tülin hanımındı benim doktorumda ama ben aslında istediğim zaman ulaşabilecegim bir doktor istiyorum tülin hanım biraz soğuk davrandı bize her gidişimizde
Karamel2020 07Haticeee pandemi döneminde oldugumuz için en ufak şeyde en azından bir bilgi almam gerekiyor sürekli hastaneye gitmek tedirgin ediyor beni
Karamel2020 Trkanmete yeri nerede acaba tülin hanımdan bende memnun değildim başka bir yer bilmediğim için mecbur götürdüm