Ela07 Arkadaslar annem kendinden şüpeleniyo 184 aramış 112 yi ara demişler orayıda aramış onlarda en yakın hastaneye gidin yaptırın demişler eve gelip yapmıyorlarmıydı nereyi aramamız gerekiyo acaba yardımcı olurmusunuz
Pinkbery Ela07 gelmezler bizde kendimiz gidip yaptırdık maalesef. Kız ben covid gecirdim rahatsızlandım 112 yi aradım geldiker beni goturup hastaneye vıraktılar oyle dımdızlak,😀 nasıl donucem dedim, kendi imkanlarınızla dedi ben şokkk🤦
Lokumcuk Pinkbery Hey Allahım yaa. Demek ki hastaneden eve giderken değil de evden hastaneye giderken bulaşıyor. 😁 Çözemedim gitti şu virüsü 🙄 Laf aramızda eşim de ben de kovitiz. Galiba bebeğime de geçti. Karintinadayız ailece. Bize de geldi ya bu virüs, bundan böyle herkes kovittir benim için 🙅🏻♀️
aysenur_58 Pinkbery aynen öyle bizim akrabamızda yatırdılar sadece ilaç vermek için geliyorlarmış başlasa bişe yok
Pinkbery Lokumcuk gecmis olsun bizde ailecek olmuştuk. Bitek benimki biraz ağır gecti. Hastanede yattım 1 hafta malesef. Cok sukur gecti gitti ama adı kaldı bende 😀 aşırı korku icerisinde yaşıyorum. İnşallah siz kolay atlatın sorunsuz🤲🏻 Aynen öyle. Eşim geldi aldı beni mecbur Allah’tan arabamız vardıda. Olmasa napcaktım. Milletle otobüse binsen olmz taksiye binsen olmaz. Allah korusun insanlarada sebep olmak cok kotu olur.😟
Lokumcuk Pinkbery Ben emzirdiğin için ilaç kullanmadım. Şu an biraz boğaz ağrım var. Kötüleşmekten hastaneye yatmaktançok korkuyorum yavruma ne olur diye. Bebeğim belirti verdi sadece hasta olmadı çok şükür. En büyük tesellimiz o. Siz sonradan mı kötüleştiniz en başta da öyle miydiniz?
Pinkbery Lokumcuk Allah korusun. Kötüleşmezsiniz moralinizi yüksek tutun. Moral cok onemli gercekten.🙂gecip gider inşallah. Ben ilac kullandım bi halta yaramadı birsey kaybetmiyorsunuz yani😀 7. Güne kadar iyiydim. Sonrasında nefes darlığı yasadım, covide baglı zatürre gecirdim.Ondan yattım hastaneye. Herkes yatacak diye bisey yok. İnşallah siz kolay atlatacaksınız.10günü doldurmaya bakın🙂 emzirdiğiniz icin sizin vücudunuz bagısıklıgınız bence daha yüksektir😬🤲🏻 gecmis olsun tekrar.
Pinkbery aysenur_58 aynen devlet hastanesi oyleydi başta benide oraya goturduler. Kimse yanıma gelmedi cok korktum. Atesim falan kendi kendine düştü resmen 😱 eşimi aradım hemen çıkar dedim beni buradan. Allah’tan saglık sigortam vardıda oxel hastaneye gidebildim yoksa imkanskz gidemezdim cok pahalı özel hastane tedavisi 😭