kku YuliEla ocean yada wellcare kullanabilirsin ikisi de saf zeytinyağı ve d vitamini içeriyor başka katkı yok içerisinde
Ikicocukanasiyioldum YuliEla kullanmayan yoktur sanırım çünkü coo önemli bir vitamin. Ben ocean sipariş verdim 3 -4 ay gidiyormuş.
Yildizim Ikicocukanasiyioldum nerden sipariş verdiniz acaba, burda eczanelerde Yok ben de sipariş vereceğim ama güvenemedim
areNilay Sabah ebemiz güneşli havada kol ve bacaklarını sıva dışarı cikar dedi en iyi saglikli d vitamini güneşmis😁
areNilay fst bi faydası olmazmis o zaman mumkunse ayni saatte vermek lazimmiis çünkü anne sütünde olmayan tek sey d vitamini ve cok önemli
Elisa2202 monovit d vitamini gaz mı yapıyor kızlar kullanıyoruz ve gazlı bir kızım var sağlık ocağı vermişti
cerenduran monovit d3 kullanıyorum gaz vs tapmadı. tera d3 yapmıştı ayrıca anne sütü d vtamini ihtiyacını karşılamaz kullanmak şart..
eylullbilginn areNilay ben de her gün veriyorum ama aynı saatte vermiyordum ne zaman hatırlarsam aynı saatte mi olması gerekiyor
areNilay eylullbilginn hastaneden çıkarken ki doktor demisti ayni saatte vermeye çalışın falan diye ama uyuyo oldugu zamanlar geciyo😊
Nehirce YuliEla ocean kullanıyorum memnunum. Ama ben biogia gaz damlası da kullanıyorum. Önceki doktorumuz zinco vermişti maalesef bebeğimin kaka düzeni bozulduğu için şimdiki doktorum biogia kullanmamızı önerdi.