muallim_annee Kızlar ben gribim. Bebeğimde grip oldu .sürekli hapsuruyor gece hiç uyumadı gözleri kıpkırmızı. Hap da içemiyorum nasıl hemen geçer ne yapmalıyım ? C vitamini yiyorum bol bol geçmedi hala
Bayansoylu muallim_annee canım öncelikle geçmiş olsun benimde başımdan geçti aynısı.ben zeytin yağı ile çözdüm.bebeginizin göğüs kısmını zeytin yağı ile masaj yapın bebeğiniz çok küçük değil ise bir çay kaşığı zeytin yağı verebilirsiniz benim bebeğim üç aylıktı ben vermiştim
portakalll Bayansoylu bende de aynı süreç oldu doktora götürmeyi erteledik şimdi 1 haftadır onla uğraşıyoruz bronşitleri ve boğazı tutmuş iltihap maalesef öksürmekten yatamıyor bence ertelemeyin hemen doktora gösterin
Ekinn Bayansoylu ben Bayansoylu Bayansoylu benim bebegimde ayni durumda geceleri 1-2 defa kalkardi şimdi tüm gece emmek istiyor.iyilesince gece emmesi de azalir mi acaba
Bayansoylu portakalll canım senin ki baya ilerlemiş eğer ilerlemiş olsaydı hamur pisir onunda zeytin yağı ile yagla ılık olacak derecede göğsüne köy onun çok faydası oluyor ben öksürüğe ilk başladı hemen bunu yaptım sabaha hiç bişey kalmamıştı çok sukur
Bayansoylu portakalll benim çocuğum şuanda iyi ben ilerlemeden hemen önlemini aldım çok şükür geçti canim