Eesay Deryadeniz12 molfix kullanıyorum 10 aydır çok memnunum. Sleepy kullanmadığım için kıyas yapamam ama küçük paket alıp deneyin derim, her bez her bebeğe uymuyor bazen🌸
Mimarhanim Deryadeniz12 ikisinden de memnun olanlar ve olmayanlar var, ben sleepy natural kullaniyorum ve çok memnunum. Deneme boylarını alıp deneyin bence ☺️ her bez her çocukta aynı etkiyi yaratmıyor çünkü 🤷🏻♀️
Aliasaf_emel Deryadeniz12 İkiside güzel bez fakat sleppyde aşırı iz yapma ve sıkma var bunu hiç cozumleyemedim ben büyük bezde kullansam o izler ve sıkma konusu sleppyde de hep vardı hala da var herkes de bundan şikayetçi Molfix te herahngi bi skkinti görüp yaşamadım bu tür
mycutebaby Aliasaf_emel evet ya kesinlikle çok sıkıyor izleri benim bebeğimdede öyle yaptı ben hadi bio naturali deneyim dedim hoşuma gitti diye yok kullandıkça sızıntı yaptı kakasını kaç kere geçirdi sinir oldum asla almam sleepy
AcemiBirAnne1603 Deryadeniz12 sleepy Naturel kullanıyorum memnunum. Kuru kalıyor altı emiş gücü ve bambudan olmasını çok sevdim. Tek sıkıntısı biraz iz bırakıyor bacak bağlama bölgesinde.
Akcabeytas Molfix pure soft kesinlikle sleepy,prima aktif bebek, minies, paddlers hepsini denedim minies de iyiydi ama pure soft mükemmel 🌼