Esra2321 Diana07 hemen eve gönderiyorlar zaten almanız gereken tek şey cocuk Bezi 3 aylık zaten birseye gerek yok
Kk41 Diana07 Normalde yanıma ne alıyorsam onları yedek kıyafet vs. Ekstra olarak çarşaf alt açma bezi aldım sünnet öncesi ve sonrası biraz bekledik pandemiden dolayı çarşafı evden götürdüm
SEYMA112 Ben normal bi yere giderken götürdüğüm herşeyimi yanıma aldım fakat en çok işime yarayan yastık oldu ( 2.5 aylıkken olduk )bizde ameliyattan çıkınca sürekli ayağımda salladım ancak öyle durdurabildim çıkınca sürekli ağlıyorlar korkudan
Diana07 Kk41 evet bende çarşaf koydum peki sünnetin üzerini kapatmak için karton bardak götürüyor muyuz
SEYMA112 Diana07 benden sadece emla krem istediler ameliyattan da bezli geldi ilk çişini yaptı sargısı düştü zaten sonra rahatladı bebeğim inşallah dizinde rahat geçer şimdiden çok geçmiş olsun🤗
Ebruatktrk Yaptırdığın kliniğe sorsaydın keşke bizim karton bardak örtü falan hep kendileri verdi ben heryere giderken aldığım çantamı aldım yedek kıyafet getirin bir de kullandığınız bezden 1 boy büyük bez demişlerdi
Diana07 Ebruatktrk ya bize doktor bir karton bardak kesti verdi bununla geliceksin dedi ama yani o karton bardak ne kadar steril oldu her yeri gezdi sanki ameliyathanede bardak yok onada ayrı bi sinir oldum eşimin çalıştığı hastanede olucak canım
Kk41 Diana07 içinize sinmiyorsa yaptırmayın. Yani çok saçma olmus gelirken getirin deseydi bulunmayan bir şey değil sonuçta