sultanaras Arkadaşlar bebeğim dokuz aylık ek gıda veriyorum, formül süt veriyordum ama şu aralar biberonu reddediyor beni emiyor. Sütüm az birde oruç tutsam sütüm azalır mı acaba?
AloneMom sultanaras bebegin daha küçük sen bilirsin ama okadar küçükken tutmuyordum ben zaten bişey yemiyor bide sütüm azalmasin diye
nneslihan sultanaras sütü etkiler mi etkilemez mi birsey demeyeyimde bu video yu akşam görmüştüm paylaşmak istedi sizinlede🌸
nneslihan Karabiber57 nneslihan sütü etkiler mi etkilemez mi birsey demeyeyimde dedim. Muhtemelen sadece anne sütü ile beslenildiği için böyle bir yorumda bulunulmuş olabilir, Ben gördüğümü paylaştım sadece🌸 X birinede tut veya tutma diyemem bilmediğim bir konu olduğu için (sütü erken kesilenlerdenim)
Deletedmom5284 Ben tuttum azalmadı sağdım da emzirdim de, susuz kalmak, sinir stres yapmak aşırı üzülmek düzgün uyku uyumamak, dinlenmemek sütü azaltır, vücudun yemek ihtiyacını iftardan sonra karşılıyor oluyoruz zaten,
Simra Benmde bebegim bir yasina gircek beni emiyir baska bsy yiyip içmiyor yese bile 1 tatli kadigi anca zorla yediriyorum ama yemiyor hala tutsammi tumasam mi diye dusundum bende sütüm stn az 😔