Miimii Kızlar bebeğim 4 aylık salyası çok arttı. Kehribar kolyesi almayı düşünüyorum. Kullanıp da memnun kalan var mı bu ayda işe yarar mı?
BbbRrrCcc Miimii ben faydasını gördüm canım. İnstagramdan melekanneem sayfasından sipariş vermiştim hala da kullaniyoruz ☺️
Mom8732 Miimii ben kullandım daha önce de paylaşmıştım hala da kullanıyorum çok memnunum. @kehribar_dis_kolyesii Sema Güloğlu sayfasından aldım birkaç sayfaya sordum burda daha uygundu fiyat olarak kutusunda sertifikasıyla geliyor.
123asiye_ Canım eşimin arkadaşı hediye almıştı nerden aldı bilmiyorum ama ben çok faydasını gördüm salyasında gözle görülür azalma oldu
pnrdnz93 Miimii bende takıyorum kolyeyi abim hediye almıştı pek bir faydasını görmedim önüne önlük takıyorum sürekli akıyor üst dişleri çıkıcak
Elifdurununannesi Miimii biz memnunuz biraz huysuzluk oldu ama disten dolayi ates yapmadı cok şükür 19.5 aylığız tesbihane den aldık
Mom8732 pnrdnz93 salyası akmıyor benimkinin şuan diş çıkarıyor sadece kaşıntısı oluyor. Banyo yaparken fln çıkarıyorum kimyasal değmemesi için. Birde 15 20 günde bir suyun altında tutuyorum 5 dakika kadar
Burcubuglem2 3 aylık bebeğim çok salyasi var yakabilir miyim bu ay da bir ay daha beklemeli miyim acaba ?
BbbRrrCcc Nelf28 Evet gece gündüz boynunda. Banyo yapacağı zaman cikariyorum sadece banyodan sonra yine takıyorum ara sıra kolyeyi toprağa gömüyorum bir iki gece kalıyor sonra temizleyip tekrar boynuna takıyorum bebeğimin 😊
pnrdnz93 Mom8732 anladım ben banyo yapıcağı zaman çıkarıp yıkıyorum onun dışında herzaman çıkarıp yıkamıyorum belki ondandır teşekkür ederim bilgi verdiğin için ☺️
Ruzgarnannesi Miimii salyadan dolayi bende cok faydasini gordum kehribar kolyem sayfasından almıştım memnun kaldım😊