Zuzuu Merhabalar, Oğlum 6 aylık oldu hala d vitamini kullanıyoruz sizler ne zaman bıraktınız d vitamini kullanmayı??
Ayaz33 Zuzuu 1 yasında canım bırkaılcakmıs ama artık sıkmakda cok zorlanıyoö agzına 7 aylıgız bızde kafayı sallayıp duruyor hele demiri varya ay
milaseren Zuzuu d vitamini kemiklerin kalsiyumu depolaması icin cok önemliymis ben vermeyi aksattıgımda doktorum demişti
Messuk Zuzuu d vitaminini direk mi veriyorsunuz biz 3 buçuk aylıgız mamasının içine damlatıyorum acaba yanlış mı yapıyorum
Zuzuu Ayaz33 1 yaşına kadar da çook uzun birde yaz geliyor yazın güneş görecekler yinede lazım olacak mı acaba
Nazzglr Ayaz33 canım wellcare diye bi markanın d vitamini var. Fısfıs şeklinde ben 1 fıs yanak içine fıslatıyorum anlamıyor bile ☺️ Hem kullanımı kolay hemde içinde ne katkı maddesi nede bha var. Saf zeytinyağından yapılmış. Öneririm ☺️☺️
Zuzuu milaseren mutlaka faydası vardır ama bazen düşünmüyorda değilim annem bize hiç d vitamini kullanmamış maşallah kemik kalsiyum sorunumuz hiç yok..
Zuzuu Messuk direkt veriyorum o şekilde ne kadar doğru bilmiyorum ama direkt verseniz daha iyi olur gibime geliyor..bazen bazı şeyler birlikte etkileşime girerse özelliğini yitirebiliyor