Tuutosun43 Kızlar bebeklerde salya neden akar şu an 3aylık ama sanki inadına tükürüğünü çıkartıyor hatta çok da komik ama 😂 büyükler cocuk cok öpüldüğünde ya da yanağı sıkıldığında akar diyorlar çok öpüyorum acaba ondan mı yoksa normal mi bu zamanlarda ?
Elif1010 Tuutosun43 Benim bebeğim de öyleydi habire tükürük çıkarırdı salya akardı salyayı kehribar geçirdi tükürüğü de bir süre sonra bıraktı 😂
AlpBeyinAnasi Tuutosun43 Benim bebeğim de aynı aşırı şekilde baloncuk yapıp salya akıtıyor, 2 ay 25 günlük 😅
Elif1010 Tuutosun43 Salya uzun bir süre oluyor bence ya diş dönemlerinde öyle kesmedi hepten ama azalttı 😂 Şimdi dişi çıktı daha çok salyalandı 😂
Tuutosun43 Elif1010 diş çıkarma da oluyormuş ama benimki daha küçük cıkartmıyordur herhalde diye üzerinde durmadım o ihtimalin ama alt dişlerinin yeri beyaz gözüküyor eli sürekli ağzında 😂önlük de bağlatmıyor sırılsıklam giydiklerimiz😅
Tuutosun43 Elif1010 aa o zaman olabilir diş çıkartacaksa onun hazırlığıdır bu😅6aylıkken mi çıkıyor en erken
Sahinsoydan Benimkide aynı önlükte taktırmıyor eli ağzında sürekli ve sürekli tükürük çıkartıyor. Üstü başı sırılsıklam oluyor devamlı değiştiriyorum
Tuutosun43 Sahinsoydan sizinki kaç aylık 😅bazen de sinir bozucu olabiliyor her yer ıslak elleri tükürük 😂